Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεισμοσ Ηρακλειο - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Σελίδα 2 από 144 - NewsIT / Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη .

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το .

Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Σεισμοσ Ηρακλειο / 72ws6mlyasdbem
Σεισμοσ Ηρακλειο / 72ws6mlyasdbem from lh5.googleusercontent.com
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Μια ηλικιωμένη γυναίκα από το ηράκλειο η οποία την ώρα του σεισμού των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σήμερα το.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα από το ηράκλειο η οποία την ώρα του σεισμού των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σήμερα το.

Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Μια ηλικιωμένη γυναίκα από το ηράκλειο η οποία την ώρα του σεισμού των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σήμερα το. Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο.

Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε .

Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Σεισμοσ Ηρακλειο / 72ws6mlyasdbem
Σεισμοσ Ηρακλειο / 72ws6mlyasdbem from lh5.googleusercontent.com
Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Μια ηλικιωμένη γυναίκα από το ηράκλειο η οποία την ώρα του σεισμού των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σήμερα το. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ.

Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ.

Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Μια ηλικιωμένη γυναίκα από το ηράκλειο η οποία την ώρα του σεισμού των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σήμερα το. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ.

Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Μια ηλικιωμένη γυναίκα από το ηράκλειο η οποία την ώρα του σεισμού των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σήμερα το.

Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Σεισμοσ Ηρακλειο / 72ws6mlyasdbem
Σεισμοσ Ηρακλειο / 72ws6mlyasdbem from lh5.googleusercontent.com
Μια ηλικιωμένη γυναίκα από το ηράκλειο η οποία την ώρα του σεισμού των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σήμερα το. Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το .

Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά .

Μια ηλικιωμένη γυναίκα από το ηράκλειο η οποία την ώρα του σεισμού των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σήμερα το. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ.

Σεισμοσ Ηρακλειο - ΗΡÎ'ΚΛΕΙΟ - Σελίδα 2 από 144 - NewsIT / Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη .. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Μια ηλικιωμένη γυναίκα από το ηράκλειο η οποία την ώρα του σεισμού των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σήμερα το. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε .